fredag 1 juli 2011

Jag , lillpär och stora stygga Bodin på Lillgalten

Vi tre drog ut till Lillgalten igår ihop om lite svalare vindar vid havet och det vart lyckat även om det var ganska varmt ändå. Är en bit att gå men är värt det och man blir varm och go i kroppen vilket man inte ska förringa.

Även jegas skulle ansluta men han lyckades slå hål på oljetråget på vägen ut och dessutom så gick han fel så det var inte en helt lyckad kväll för han. Väl framme så började det borstas frenetiskt och det sattes upp sju nya problem den här kvällen vilket inte är illa pinkat av en kofot och så vill jag passa på att ge Fredrik en eloge som inte snöt oss på alla FA ! Efter ett tag så förbyttes det soliga vädret mot dimma vilket syns på bilderna nedan.

Av dom nya kan jag rekommendera Trippel axel, Serpere , Porcellus och Orne fyra riktigt fina problem och att det ligger vackert vid havet mitt emot Galtström gör inte saken sämre. Det är såna här kvällar med mycket fin klättring i väldigt trevligt sällskap och skönt väder man minns när man glider in på klubben i -20 grader och andas kritdamm medans man klämmer på plastgrepp.

Boss 5C i dimman

Serpere vid areten och Reparo och Diffindo till vänster om den


Porcellus

Trippel axel , vet inte om jag vågar berätta hur Pär kom på namnet
Orne
Ber om ursäkt för den dåliga kamera placeringen men är man klantig som mig och tappar bort lillplattan som man skruvar fast på kameran så att den går att fästa på stativet så blir det så här...
Observera även det lilla flygfät på slutet som även den vill vara med på film : )

4 kommentarer:

  1. Fick du inte med Porcellus och Orne på film?
    Serper är nog finast av alla i den graden för Sundsvall.
    /Fredrik

    SvaraRadera
  2. Jopp,dom är oxå med på film.Håller på och samlar ihop dom finaste till en längre film. Ja,kan inte annat än hålla med!

    SvaraRadera
  3. Fan vad ni jobbar på!

    SJälv håller jag på med rehabilitering av en överansträngd ryggmuskel.....TRÅKIGT!! Men räknar med att vara i form om en vecka, klättra lite rep som uppvärmning och sen är det bara att köra på.

    Vi har hittat ett grymt område på Härnön som du skulle gilla. Ska kanske dit o borsta lite på ett riktigt ståtligt dyno och några andra grejer imorn.

    SvaraRadera
  4. Vad tråkigt hoppas du blir bättre! Låter grymt , är du ledig? Sugen att komma upp till veckan!

    SvaraRadera