fredag 29 mars 2013

Font 2013

Jag och Anna åkte ner en dag tidigare än resten av gänget som vi delade gite med och skulle bli uppplockade av Jonas och Katta på flygplatsen men på väg ner fick vi ett sms om vi kunde åka till font med tåg så skulle bli hämtade där istället vilket vart ett litet äventyr i sig med fyra olika tåg och t-banor innan vi var framme. Det positiva var att vi fick låna Jonas bil och hann ut till Isatis och klättra lite innan det mörknade och att vi vart bjudna på mat och vin när vi kom tillbaka av Jonas och Katta.

Dagen efter var vi till Sabots vilket var en riktigt bra dag där vi klättra många fina problem,inget hårt utan i 7A spannet men det kändes väldigt bra i kroppen. Vart b.l.a Graviton, flippeur, l'oblique mm kände lite på Sale grosse. Under dagen fick jag sms och samtal från Tony som först blivit av med bagaget sen trodde han att han tappat bort plånboken så han fick problem att få ut hyrbilen och dessutom stod han enligt sin egna karta på Sabots parkeringen ett antal gånger utan att vara där på riktigt !!

Resten av veckan vart en blandning av klättring mellan regnskurar, velanden på tågstation och köpcentrum fast det var bra väder, sköna klätterdagar, bra väder, inte få klättra dom problem man hade planerat, klättra på fina problem man inte hade planerat, revben som inte ville sitta fast, skönt kvällshäng och gott vin och en massa bilkörande :-).

Sista dagen bjöd på väldigt skönt väder och mycket fina problem i Isatis, klättrade mest lätta problem pga mitt ömmande revben. Men när det ändå kändes bra och jag dessutom lyckades klättra en hög 6B slab så provade jag Divine Decadence 7B och lyckades göra den fort till min egna stora förvåning. Sen avslutade vidagen med Le Faux baquet 7A som kändes rätt sträv ändå. Anna blev bara bättre och bättre och det var en väldigt bra klätterträningsresa för henne. Här är ett gäng bilder som Anna tagit.



























































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar