söndag 24 juni 2012

Midsommarklättring

Har varit en midsommar i klättringens tecken med tre dagar klättring och lite midsommarfirande däremellan då överraskande Bono dök upp sådär helt plötsligt ;-P. Utan tvekan en mycket bra helg .Ebbe kom upp på klättervisit och jag, Anna , Ebbe och Pär var på Södra 2 på midsommarafton där vi lyckades klättra La Grotte Grosse och jag fick till Mégagrotte och Ebbe och Pär var inte så långt borta på den. Midsommardagen vart det Marna där Ebbe fick göra Svarta katten och dan därpå vart det Berga och vi rejält slitna vid det här laget men jag lyckades repetera Chat with the Bat rätt fort och sen fick jag även göra Fett med Grymt vilket var väldigt kul även fast den är hög och lite scary. Pär klämde dit Soul Fire som är ett riktigt fint problem.Tack alla som har varit med och bidragit till en grym midsommar!


Härnta

Jag och Anna var upp till Härnta och möte upp Magnus och Henke i Skärsviken . Magnus var sugen att göra Alien och efter vi klarat av den så hade vi tänkt att åka till Örsjön men vi fastnade vid Burgerblocket och projektet som var ogjort sen ifjol . Jag lyckades få göra den efter lite beta letande som jag döpte till King of the Burger och graden känns som 7B+.


Nya projekt i Sörfjärden

Har blivit en hel del turer till Sörfjärden sista tiden och mycket nya problem som blivit framborstade och flera som kvarstår som projekt. Känns som potentialen för fler problem är oändligt och antalet stora block är väldigt många.