söndag 25 mars 2012

Intensivt formtoppande

Efter varit sjuk i två veckor efter pooltävlingen och varit helt inaktiv så har jag varit ute så mycket jag kunnat för att få nån slags formtopp till font resan. Varit till Krokviken ett par gånger ,marna och Berga. Gått över förväntan ändå och fick göra både Junkyard 7B och Punkyard 7B+ på samma dag och var dessutom otroligt nära på Overload igår. Här kommer lite film och bilder på alltihopa.

































tisdag 6 mars 2012

PWS

Var upp till Umeå i Lördags och var med på PWS tävlingen vilket var jäkligt roligt och annorlunda format. Flash i kvalet och onsight i finalen har väl aldrig varit så nervös på en tävling förut . Ett försök ,vinna eller försvinna och jag försvann... Klättra helt galet och gjorde det bra mycket hårdare än vad det var även om den var lite bitig för att vara kval led så var den inte så hård . Jag gjorde den svår helt enkelt men det var många som ramlade på samma ställe .

Roligast var det nog att leka runt på väggen efter tävlingen tills badvakterna körde ut oss ! Arrangemanget var riktigt bra även om det var onödigt hårda final leder men det är inte lätt att sätta leder på rätt nivå och dom hade väldigt kort om tid att bygga väggen vilket är en bedrift i sig att dom lyckades med det och dessutom så bra på så kort tid ,stor eloge !!!

Adam Evanne vann över Urban Duva i en superfinal där snabbast upp gällde men jag var säker på att Urban skulle vinna för han klättra  väldigt bra och fort men fastna tre move från slutet och vart stressad när han inte fick till det direkt . Lovisa Hedberg Nilsson vann damernas final , grattis till er båda bra jobbat !!


Jag på kval leden 

Finalen

Adam Evanne i superfinalen

Finalen
Urban i finalen

Tjejernas final
Tjejernas final
Lovisa i finalen

Lovisa