lördag 31 december 2011

Mot 2012 med stora förhoppningar

Med tanke på vilket jävulskt mörker det har varit i övrigt så har 2011 klättermässigt varit det absolut bästa året nånsin ! Träningen gav verkligen resultat och jag fick dessutom ut det i min klättring där jag tidigare ramlade på cruxet så fick jag istället ihop det och hade ett helt annat fokus.

Började säsongen tidigt trots all snö och sen drog vi till Fontan som var en grym resa på alla sätt. Trots värmen så fick jag ihop en hel del fina problem. Underbara människor på en underbar resa.

Var upp till Västanbäck med Lillpär ett par gånger som var riktigt roliga endags turer som det ska bli fler av. Västanbäck gav bara mersmak och är ett underbart ställe.Vi var även till Härnösand och där finns det verkligen potential för flera riktigt fina boulderområden.

Inte nog med att jag fick göra många fina problem och dessutom sätta personbästa tillsammans med Fredrik som tidigare samma dag satt Traición sds 8A ,att han var med när jag gjorde Mutanto ss 7C var nåt jag aldrig kommer glömma ! Jag hitta en massa nya områden och borstade,gjorde i ordning landningar ,fotade och la upp jävligt många nya problem på 27 crags tillsammans med Fredrik . Tillsammans har vi satt upp drygt 140 st nya problem och gjort Sundsvall ännu mer attraktivt som klätterstad.

Ett helt underbart klätterår mycket tack vare dom jag klättrar med speciellt Fredrik ,Lillpär ,Peter och Mange som alltid hängt på eller fått ut mig på klättring när jag behövt det som allra mest! Ett jävligt stort tack till er ni är guld värd !

 Gott Nytt År !
Peter på Matrix

Jegas under Gyllene snittet

Lillpär hackar is !

Peter

Mange


Anders och Magnus

Varmt !!

Peter och Uffe

Anders kryper igenom en rolig sten

Jag vid le Poids des Soupirs 

Mange

Peter borstar grepp

















söndag 18 december 2011

Juljuggen 2011

Fredrik Bodin segrare efter att ha vunnit både kval och final!
Jag Fredrik for upp till Östersund för att vara med Juljuggen 2011 och även om det var lite småstruligt så var det en väldigt roligt tävling och jag hoppas stort på att det ska bli en Norrlandscup nästa år! Fredrik såg hur stark ut som helst och sa att han kände sig fräsch efter kvalet . Finalproblemet var väl inte det mest inbjudande jag sett ,det innehöll b.l.a två monopockets ! Men Fredrik visade vart skåpet skulle stå även i finalen och var inte långt ifrån att toppa ur.

Han var väl värd den stora presterkramen han fick efter tävlingen och hela resan hem satt han nöjd som en tupp i förarsätet! Ser lovande ut inför nästa säsong !