torsdag 13 oktober 2011

Overload

Var ut till Overload för en andra session på detta fina problem och det gick både bra och dåligt . Var lite sliten efter ett rätt hårt pass inne och saknade rejält med fokus dessutom där tankarna bara fladdrade runt. Men det positiva är att jag lyckades länka från första skicket upp till greppet man skickar till från ståstarten vilket var väldigt positivt.

Men från start så missade jag krimpen varenda gång och kände mig som sagt jävligt ofokuserad men känns jäkligt positivt ändå och om jag bara är fräsch och har fokus på rätt saker så lär det vara fullt möjligt att jag klarar det.

Har redan uppfyllt mitt mål för i år och har två dröm mål kvar och det är Overload och Matrix .Känns dessutom som att jag har lättare att vara här och nu och pepp när jag klättrar med andra så Bodda för fan tagga till nu!

Här kommer en kort filmsnutt på några av försöken,tyvärr inte det bästa för batteriet tog slut...


onsdag 5 oktober 2011

7C MF in your face!

Var grymt peppad att komma ut till projektet idag helst som jag hade pratat med Fredrik Bodin och fick höra att han och bosma var ut och klättrade på Traicion projektet som han dessutom gjorde. Vart väldigt glad för hans skull efter så många dagar på problemet att han fick göra det och dessutom att problemet som jag hittade och borstade och letade beta på fick en bestigning för det är sånt fint problem så det finns inte. Tror den hamnar som 8A så Grattis stark bodda och puss på dig ; )!!!!

Så direkt efter jobbet med ett snabbt stopp hemma for jag ut till Junibosand och Mutanto ss ,Fredrik var redan där och gjorde en FA som jag och han pratat om tidigare i veckan. Sen började jag värma på Mutanto eftersom tiden var knapp och solen var på väg ner och det kändes bra men sloperlisten var lite slirig. Dessutom gjorde jag starten annorlunda eftersom Fredde kom ihåg hur han startade och då börjar man med ett långt korsmove till pocketen ,kändes lika hårt som jag hade startat tidigare men var ett roligare move.

Efter flera försök där det gick bättre och bättre men sloper listen fortfarande kändes slirig och att jag bara fick den med tre fingrar varenda gång och jag började undra om det skulle gå så var det som jag bara bestämde mig och när det gick vägen fick jag den med tre fingrar igen men som tvekade inte utan bara gjorde nästa långa axelbrytar move och det kändes bra! Sen vart jag lite försiktig vid urtoppningen för att inte faila och det gick vägen .

Fy fan vad glad jag är hela säsongen har varit lysande vilket jag inte kan säga om resten av mitt sk liv där det mesta har gått åt helvete och jag känner mig som en disktrasa men såna här dagar är som balsam för själen och jag känner mig lycklig för första gången på jag vet inte när . Är så otroligt tacksam att jag har klättringen och alla som jag brukar klättra med , Gracias!!!  Så just nu firar jag med en fin whiskey och det bästa är att säsongen är inte ens över utan är minst en månad  om inte mer kvar ,happy days igen !