söndag 25 september 2011

Skräcken på Skottsund

Kunde inte hålla mig ifrån att klättra idag oxå utan hängde på Bodin och lillpär ut till Skottsund. Vart en del nya varav jag gjorde två .Ena vart The way of Life som är hög och med dålig landning där man kan tumbla iväg om man har otur och utan spott vart det extra spännande. Vet inte om jag har dödslängtan eller njuter av livet extra mycket av den rädslan?!?

Den andra är Flowless en lätt men fint problem vilket aldrig är fel. Sen vart det ett antal försök på Traicion sds projektet och gick bättre än väntat och lyckades göra ytterligare ett move från start. Bodin hade ett försök som var otroligt nära men missade lite på matchen och gled av så den biter ifrån fortfarande trots fem dagar på.

lördag 24 september 2011

Jakten på 7C

Drog ut med Magnus Ryde och Henrik Petre till Marna för dom var grymt sugna på Greedy Fingers som dom kämpade med länge men inte fick göra ,själv värmde jag på den och höll på att göra den igen men hade inte riktigt motivationen att göra sista lite hårdare movet när man faller ut bakåt i ett grepp och föll av men kändes bra.

Sen drog vi till Lillgalten och fontgasm stenen där jag lyckades göra en FA ,det blev Parvus Anus och både Magnus och Henrik gjorde  Parvus ansa men med annan fotbeta som såg bra ut så den ska nog ner i grad. Sen gav jag mig på Sub tectus och kom lite längre en förra gången men andra movet är utsträckt och jävligt avigt och det gick inte idag. Efter det så visade jag dom slope och porcellus stenen och gjorde två lätta men fina FA på porcellus stenen. Bra dag i vilket fall : )

söndag 18 september 2011

Den där sköna känslan som man inte får så ofta

Var på Omsberget med lillpär och rookie Björn men eftersom jag faktiskt var tidigare än dom så gick jag upp och började borsta upp lite nya problem . Vart tre nya framborstade och började med att värma på två av dom som vart lätta . Gick sen och kolla lite vad dom gjorde och började förbereda lite inför press på Nemocera och beta tipsa och spottade lillpär på Goddamn som han var hyffsat nära på men inte riktigt fick till.

Jag gjorde ett antal press men missade lill skit krimpen hela tiden , ett avig move med massa kroppspänning med i spelet. Sen var dom tvungen att gå och jag vart ensam kvar ,gjorde ett press till och fick nästan krimpen men floppa och låg där och tänkte att ska det gå som vanligt att jag bara kommer nära . Så jag gick och såga ned en liten gran vid sista framborstade problemet och fixa lite med annat och bytte sen om och gled in i ett " jävlar anamma nu ska grisen ner " mood . Lyckades ta krimpen dåligt och bara med tre fingrar ,justera en gång och och fick den bättre men fortfarande bara med tre fingrar ,skit i samma tänkte jag , låste av och gick till nästa skit krimp med andra handen och det gick sen var det lätt men luftig klättring och urtoppning utan spott och ingen padda under vilket vart spännande dryga fem meter upp!

Gick sen direkt till sista framborstade och lyckades göra den på några försök . När jag sen bytte om och packade ihop så satt jag en stund och myste för mig själv och tänkte att det är bland dom skönaste tillfällena när man tror att det inte ska gå och det har gått dåligt och man har slarvat men man som tar sig själv i örat och glider in i presterarfokus och gör det!
Omsberget  på 27 crags.

Mer överhängande en vad det ser ut!

lördag 17 september 2011

Stark Bodin

Jag och Fredrik var ut på Lillgalten idag för att beta av lite projekt som har borstats fram under året. Stark Bodin satt sitt dynoprojekt på fontgasm stenen efter massvis av försök och den fick heta Orgasm 7C+ ,jäkligt roligt att han fick göra den.

Själv gick det blygsammare men lyckades ändå göra dynot från Parvus Ansa startgreppen som heter Parvus Saltus  7B+ . Provade även Sub Tectus 7C där jag klarade alla moven utom ett,Fredrik lyckades repetera den och såg ut som att formen är på ingående inför alla stordåd som ska utföras resten av säsongen.

Sen var Fredrik tvungen att åka men jag guida Magnus Ryde till Marna och han provade Greedy Fingers men den bet ifrån men som han sa ,det lär bli fler besök till Marna framöver.

söndag 11 september 2011

Skärsviken i härnta

Jag och lillpär åkte upp till härnta och skärsviken med Magnus Ryde och Charlotte som guide. Där gick vi lös på på två projekt som vart gjorda ,ena var Henrik P3 projekt och det andra Peter Hanssons projekt. P3 projekt var rätt fint med lite annorlunda moves på, det andra var det första flyttet som var hårt med en mossig urtoppning,som Mange sa "ett skitproblem" : ) .

Sen var vi ner till stranden och blocken som ligger där ,bla Mammas kylskåp ss som var riktigt fint men lite fuktigt ,var ytterst nära att det gick ändå . Även Det stora blå var riktigt nära men var för sliten för den. Gollum grottan var det några fina linjer och det går att göra några till oxå.  Vad vi såg så fanns det väldigt mycket fina linjer som var oborstade och om det borstas upp , även sånt som är projekt så kommer det bli ett väldigt fint område med mycket problem som även går att besökas sommartid eftersom det är så havsnära med badmöjligheter. Tack Mange och Charlotte för guidning och sällskap!

Länk till skärsviken

tisdag 6 september 2011

Juniskär

Jag och Bodin har börjat utveckla ett nytt område på juniskär där det kan bli rätt mycket problem gjorda ,hittills har det blivit runt 13-14 problem sen fanns det två problem gjorda långt tidigare av chris . Men finns mycket mer att göra ,betydligt mer kanske + 100 problem .

Ligger väldigt bra till precis vid havet så det går nog klättra där även sommartid. Så fram med borstarna grabbz and girls och börja borsta!!

Länk till juniskar på 27 crags.