onsdag 29 juni 2011

Västanbäck i högsommarvärme bland knort och mygg

Jag och Pär "lillpär" Åslund ,storpär för en viss kille, for upp till Västanbäck strax utanför Östersund över dagen trots värmen och vi vart inte besvikna .
Ett väldigt fint område med fina linjer på stora och en del höga block men vart även förvånad att inte mer är gjort med tanke på hur mycket block det är där.

Inte bara i Västanbäck utan även efter vägen dit såg vi block lite överallt,misstänker att det inte är någon större boulderaktivitet i Östersund men kan ha fel. Nu var det inte helt lättklättrat när det var så otroligt varmt men dagen var ändå väldigt lyckad och vi var överens om att åka upp igen framöver.

Här är området på 27 crags :Västanbäck

Pär sitter och funderar på meningen med livet

Pär på Ghosthouse







lördag 18 juni 2011

Marna

Var en lyckad dag i torsdags för flera av oss som var på Marna. Peter Hansson gjorde Svarta katten 7B  och Jonas Liden satte Etage 7A . Fredrik Bodin repetera Greedy fingers och gjorde sex nya problem varav ett var ett gammalt projekt som han tyckte kändes hårdare när han känt på det förut men som han nu tyckte kändes som 7C,kanske han är i slag!! Det vart Trin tragula 7C som ser rätt fränt ut och som jag vart sugen på att göra,blir bara fler och fler på önskelistan.

Men lyckligtvis så lyckades jag sända ett annat problem som stog på listan och det var Greedy fingers ,första rep. ,vilket är ett jäkligt fint problem med lite annorlunda moves på såna moves som jag verkligen gillar så det kändes otroligt skönt att jag fick göra den nu. Det roliga är att det nu kommit fram fler lite mindre områden men där det mesta,inte allt,håller rätt hög kvalite . Och om man tänker efter så är vi lyckligt lottade som har så mycket fina boulderområden nära Sundsvall och otroligt mycket problem att göra utan att behöva åka speciellt långt!

torsdag 2 juni 2011

Beretta

Beretta Vs betamaskinen 6B+ går en meter till höger om areten. Svårare och känsligare än vad man tror när man tittar på den!