tisdag 19 april 2011

Fontan

På lördag sitter man på planet på väg till fontan . Ska bli hur kul som helst även om det är lite för varmt,tänk att få klättra i shorts ,bara en sån sak! Att få klättra intensivt i en vecka lär göra mumma för formen och även motivationen ,ren klätterglädje! Har satt upp en önskelista på problem som jag vill klämma på så får man se vad som blir gjort. Utförlig rapport kommer efter resan , pep pep!

lördag 16 april 2011

Kilklättring i Midskogs

Micke gjorde en snygg bestigning av Silence sucks 7a på kil och man kan inte låta bli att bli imponerad.










tisdag 12 april 2011

Äntligen..

Äntligen så fick jag till tajmingen på Gyllene snittet två gånger för att vara exakt men lyckades pendla in och toucha Bodin så det var bara att släppa och göra om. Problemet är inte tungt utan handlade bara om att få det bättre greppet bra så man kunde ta pendeln och jag lyckades att ta det för lågt varje gång,en bedrift svår att slå,men när jag väl tog det rätt kändes det rätt lugnt. Ett av dom finaste i Krokviken tycker jag och väl värt att pröva. Medans jag missade greppet lyckades Fredrik klara ett av projekten på samma sten ,den jag gjorde som ståstart men det var mer snö under paddan än vad jag trodde så problemet får bli enbart en sittstart med startgrepp och hamnar runt 7B+ ..

Det andra projektet biter fortfarande ifrån och är nog hårdare än Bodin tyckte från början ,själv lyckades jag med nöd och näppe lyfta stjärten i starten och har inte lyckats göra ett enda move på det lilla jag provat!




Massor av snö, breda skidor och fantastiska människor

Nu när skidsäsongen börjar lida mot sitt slut så kan jag blicka tillbaka på en otroligt bra säsong,en av dom bästa! Nog för att det blivit åk på bristande skare,hård packad snö ,vindpinad men ändå har det blivit flera dagar och massor av åk som man aldrig kommer att glömma med underbart sällskap. Här kommer lite återblickar..

Bydalen..













Åre..